I´m coming home!

brasil, Reise

image
Etter nesten 6 fulle uker i Brasil er det på tide å vende snuta hjemover.. Har på mirakuløst vis fått presset alt jeg skla ha med hjem i 2 kofferter + håndbaggasje.

Den siste uka har vært rolig. Nesten litt rart å være igjen uten Ann Jeanette, spesielt siden kusina mi har måttet dra på skole og jobb, men jeg har klart meg fint.De dagene kusina mi har hatt tid til overs har vi vært på utflukt. Vi dro opp til Pedra Bonita, hvor vi vurderte å paraglide, men dessverre tillot ikke været oss å hoppe utfor. Helt sykt smal vei oppover (jævligste var å kjøre ned igjen egentlig), men veldig fin utsikt fra toppen.
imageimageimage

Har vært på innom Copacabana, Leblon og Ipanema, og gått kveldstur på Praia de Barra. Kan absolutt anbefale Aloha Jack på Ipanema. Perfekt T-bonestek der!
image
Dessverre ikke blitt noe mer soling på meg, da regnet har inntatt Rio. Gjerne sånn det blir når jeg planlegger late dager på stranden for å ta siste finishen på tanen, så ikke så svart som jeg gjerne skulle blitt. Vinteren i Rio er dessverre like ustabil som sommeren hjemme, så jeg får trøste meg med at jeg kom hit for å se fotball-VM, ikke å bli svart. hmph.. Var vel egentlig ingen trøst i det heller kanskje? Gikk ikke helt som jeg ville VM heller.

Men har hatt det knall. Retter en stooor takk til familien, og ikke minst kusina mi som har åpna opp hjemmet sitt for meg og Ann Jeanette mens vi har vært her.
image
Obrigada por tudo prima querida <3

Frykt ikke, dere som er lei sol og varme hjemme. Jeg tar med drittværet hjem! Ses snart (: Tchau Brasil! <3 image
~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply