Babyshower !

Meg/Mitt

Siden Benedicte venter enda en prinsesse tenkte vi å overraske med babyshower, men siden Benedicte er midt i flytting om dagen så fikk hun vite om det på forhånd og Annette var snill og ordna så vi hadde den hos hos henne.
image

Nina bakte en sykt fin kake! Lynn hot pink muffins og jeg tok med brasilianske Brigadeiro.
image
Mer av kaka til Nina:
image
Jeg fant ut jeg skulle mekke min første bleiekake, her uten cellofan. Med cellofanen så ser man jo ingenting.
image
I tradisjon tro var det flere leker. «Gjett hvor mange cm det er rundt magen», «Gjett babymaten», «tegn babyen» med papptallerkenen på hodet og den verste: «Gjett sjokoladen i bleia». Den siste nok til at jeg droppa middagen…
imageimage
Ingen av oss var spesielt flinke til å tegne med tallerkenen på hodet heller akkurat, haha!
image
Benedicte og den ventende prinsessa fikk mye fint, men den kanskje aller fineste gaven kom fra Nina, nemlig en body hun strikket selv:
image
Var en veldig koselig sammenkomst og vi måtte selvsagt ta et gruppebilde siden alle, utenom Benedicte, stilte i rosa, og alle i forskjellige rosanyanser!
image
Selv om Babyshower ikke er tradisjon i norge var det helt klart en veldig hyggelig ting å gjøre. Tipper det blir flere slike etterhvert (;

Ha en riktig fin uke!

Trøtt mandagshilsen
~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply