Siste stopp i Brasilia.

mobilblogg

Igjen, ikke vært mulig å blogge fra Brasilia, siden ruteren hjemme hos tante og onkel tydeligvis ikke liker at man laster opp bilder via noen som helst app. Men har ikke vært så mye å skrive hjem om heller..

Man får visst litt farge selv om det er overskya, så har lest i stykker boka mi og stort sett liggi på spoten min ved bassenget og slikka sol og skygge.
image
Rusla en liten kveldstur med mamma.. Nydelig å se solnedgangen her!
image
Også har jeg vært innom salongen og kura og klippa håret litt, og fått en manipedi. Neglelakken på hendene overlevde ikke pakkinga mi, så det var jo mye vits i grunn (; håret ser litt freshere ut, men er ikke store forskjellen. Noe jeg heller ikke ville.

Nå holder mamma og Precious meg med selskap på flyplassen siden jeg klarte underverket å få onkel til å kjøre meg hit to timer for tidlig, så ble hele fire timer å kvele her. Og ikke mye å finne på på denne flyplassen skal jeg si dere, men er ihvertfall gratis wifi, som tillater opplasting av bilder (;

Mamma skal være i Brasil i to uker til, så hun får med seg karnevalet og Ponta Negra i Natal. Jeg er ikke misunnelig. Ikke i det heeeeeele tatt……!

Vi ses snart kjære venner i kulda. Kun halvannen time til jeg kan rusle til gaten nå….

~ChriZza~
image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply