Ut på tur, aldri sur!

mobilblogg, Reise

I forrigårs var det på tide å komme seg tilbake til Brasilia. Som dere sikkert har sett hadde jeg et lite opphold i Belo Horizonte. Oppholdet ble lenger enn planlagt, men fikk ikke nerda om det siden rekkevidden på det trådløse nettverket ikke rakk ut til flyet.

Flyet var en airbus A319 med opplegg for mobilbruk over 4000m høyde. Jeg var klar for å teste roaming (og dekke telefonregninga mi selv) men kom aldri så langt. Hvorfor? Jo fordi en tulling som kjørte rullebåndstrucken kræsja i motoren vår så vi måtte bytte fly… Så fikk ikke dessverre ikke testet det ut. Men digga tanken, og likte at det var stikkkontakter mellom hvert sete også så man kunne lade om bord! Så tok selvsagt noe bilder mens jeg venta:
image
Ikke den beste starten på dagen akkurat. Ble ikke bedre av at tidenes regnskyer tømte seg over meg i det jeg plasserte meg ved bassenget… Da ble det enda en bomtur tilmflyplassen, for TAP sine kontorer holder selvsagt stengt på onsdager. I tillegg var formen laber så tok noen medisiner og køya kl. ni.

Igår derimot var bedre! I tok turen til tante Mely hvor vi fant vi skulle rusle en tur. Det var godtmå røre litt på skrotten!
image
Og det beste av alt, jeg fikk EnDeLiG henta Pecious og det nye kameraet mitt!

Nå har i akkurat sjekket inn på Rio Quente Resorts i Caldas Novas hvor mammaif jeg blir til søndag. Så nå skal bikinien på og det nye kameraet testes.

En fortsatt fin-fin dag til Alle!

~ChriZza~

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply