Ute og flyr igjen.

mobilblogg, Reise

image
Da er jeg på vei til Brasilia igjen etter nesten en uke i Uberlandia. Var selvsagt ingen direktefly med ledige billetter så nå er jeg i Belo Horizonte og venter på å fly videre.

Sola har svikta meg så langt, men så den stå opp over skyene så den er her, helt klart! Men fremdeles ganske varmt under skyene, selv om det har regnet en del. Reiser til Pousada do Rio Quente i Caldas Novas imorgen og der er det ganske chill selv om det skulle regne har jeg hørt. Ta et kjapt bildesøk på Google og se selv (;

Kryss fingra for at sola joiner meg da (og at flyet mitt ikke blir kansellert eller styrter)! Om en pitteliten uke er jeg hjemme igjen og temmelig kjipt å være i Brasil i nesten 3uker uten å få så mye som er hint av skille ):

Mvh Chrizza
~Trøtt i trynet ….
image
og ja, for trøtt til å begynne å styre med å rotere bildet på tlf. Iphonen skjønner visst ikke hvilken retning jeg tar bilder i….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply