Avgangsfeiring gjennomført!

Bilder, Reise

Da er 4 dagers feiring kommet til ende! Når man tar bacheloren sin her, er det litt større opplegg enn hjemme kan du si, og det har vært veldig moro å få være med.

Det vanlige er fering i tre deler, kirkelig seremoni, utdeling av diplom og ball. Her la dem inn enda en fest, coctailfesten så det ble to store fester som varte til tidlig morgen! I kirken gikk alle jentene i fine hvite kjoler, på diplomutdelingen i flotte kapper (selvsagt fine kjoler under) og på coctail og ball stilte de i ene kjolen vakrere enn den andre, men selvsagt var ingen vakrere enn kusina mi (;
image
For å utdanne seg her, trenger man tydeligvis å være model, for de har hatt fire fotografer som fulgte de gjennom feiringene, og tre studier rigget til i lokalet hvor festene ble holdt. Det har blitt tatt bilder alene, med foreldre, familie og venner og de får et album og bilder på CD om en stund.
image
20130126_230138
20130126_230049
På ballet var det også slik at alle avgangselevene ble ropt opp en og en og gikk ned en lang trapp og ned en midtgang eskortert av foreldrene sine. Så var det vals, først med far/mor, deretter med faddere til slutt med kjærestene.
image
På ballet var det var det to liveband. Det første holdt på fra begynnelsen, og det andre bandet inntok en på en mindre scene i fire-tiden. Klokka seks gikk dj’en på. Noen av oss holdt selvsagt ut til the bitter end (;
image
image
image
Igår sov vi til langt utpå dagen og det ble en rolig kveld på kino. Idag har foreldrene våre tatt med seg tante og yngste kusina mi tilbake til brasilia så er bare meg, kusina mi og venninna hennes igjen her. Egentlig skulle venninna hennes også dratt idag, men flyplassen stengte pga regn så hun blir til imorgen. Jeg reiser til Brasilia igjen på onsdag håper på å reise til en resort i Caldas Novas på torsdag og bli der i helgen og forhåpentligvis få hilst litt på sola som har vært mer sjenert enn hva jeg egentlig synes er greit..

Kryss fingra for at flyplassen holder åpent for meg på onsdag da! (;

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply