Coctailfest og diplomutdeling.

Reise

Igår ( eller forrigårs sånn om man begynner å titte på klokka…) var det coctailfest og det var Karyne (kusina mi, aka. Avgangseleven) sin tur til å skinne! Men vi som skulle være med måtte selvsagt dolles opp vi og.
image

imageJeg har aldri vært på coctailfest, men kan fortelle at det virkelig tok av! Vakre dekorasjoner, og bord for 15 reservert til hver avgangselev. Og mat og drikke manglet ikke. Det var flere store buffeter med forskjellige småretter. Og selvsagt, fri bar (;
imageDet var både middags- og dessertbuffet også, som jeg glemte og dokumentere da jeg holdt meg unna helt til morgenkvisten, da det passet med nattmat i fem-tiden. Desserten smakte jeg faktisk ikke på..

Innerst i salen var det en stor scene, med live band. De startet med hiter fra 80-tallet og gikk etterhvert over på en god blanding av pop, oldies og brasilianske slagere, noe som trigget dansefoten til de fleste!
image
Men i fire-tiden gav føttene mine opp og jeg kasta inn håndkleet. Ikke var det skoene sin skyld en gang, for de laget ingen blemmer eller merker selv om de er høye og vakre. Føttene var bare lei av å holde kroppen min oppe, og slitne…
image

Idag (eller igår om du vil) var det utdeling av diplom. Avgangselevene har sorte kapper og hatter som i USA så det var stilig opplegg med kasting av hatter, konfetti, klemming, taler og tårer. Dessverre er de ikke helt enkelt å knipse klare bilder i mørket med min fantastiske iPhone, så har foreløpig ikke mange bilder å dele fra kvelden.
image
Nå skal det lades opp til enda en lang natt med fest. De sa jo til meg at coctailfesten varte til 06:00 og jaggu var vi ikke i seng før sju og imorgen er det gallaball (!) så blir vel noe av det samme, bare enda flottere kjoler og et annet band. Gleder meg til å se kjolen til kus, for fatter ikke helt hvordan hun skal klare å overgå seg selv så vakker som hun var på coctailen. Vi andre skal igjen også i finstasen og innom salong om man får time i siste liten.

Ikke det at jeg tror jeg tør å gå i kjolen de vil ha meg til å gå i.. Den er lang, tettsittende, lyseblå dekket av stener og bling foran, med snøring på ryggen. Litt havfrueish og veldig prangende. Noe de som kjenner meg vet ikke akkurat er helt meg, men når i alle dager får jeg sjansen til å gå i en sånn kjole igjen!? Har selvsagt alternativer og Havaianas er kjøpt inn så dansefoten ikke får gi opp i fire-tiden, så ball blir det uansett. Bilder kan forventes på søndag (;

Fortsatt god helg og god natt (eller morgen strengt tatt,for dere der hjemme) !

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply