Hallo i natten!

Reise

Lovet jeg skulle hoste liv i bloggen igjen, men ikke lukta jeg at jeg kom til å glemme igjen Precious på flyet sammen med det kliss nye kameraet jeg kjøpte på Gardermoen, så har vært vanskelig å få til noe siden iphonen og nettverket i Brasília ikke samarbeider. Men nå er jeg i Uberlândia, iphonen laster opp bilder og kusina mi har en pink pad som jeg kan låne å skrive på, så oppdateringer kommer!

Her er de første dagene mine oppsummert i bilder:
image
Marcinha sin bursdagsfeiring første kvelden.

image
Lever det søte liv, med god mat og drikke.

image
Bilturen i bilder. Noe må man jo finne på 5 timer i bil…

Skal være i uberlândia i ihvertfall 4 dager til for avgangsfesten til kusina mi er i gang. Derfor jeg dolla meg opp og fikk vaska og krølla håret før 1-del av feiringen, den kirkelige seremonien, ikveld. ( og nei, bølgene holdt ikke halve kvelden en gang).
image Imorgen kveld er det coctailfest, og vi skal igjen til frisøren og elegante kjoler skal på. Festen ryktes å vare til 06:00 ! Agenda for resten av uka/feiringa, og bilder fra kirka kommer om jeg får til imorgen, nu Er det natta for små og store piker (klokka nærmer seg to her, er 3 timer i tidsforskjell). Tipper ikke en kjeft hjemme ser dette før imorgen tidlig så,ha en fin dag!

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply