Den store skojakten!

Reise

Dagen idag har gått til å jakte sko og å jåle seg. Avgangseleven manglet sko til kjolen, så vi har vært innom 2 kjøpesentere og gudene vet hvor mange skobutikker i jakten på den perfekte sko!

Vi fant paret i den siste butikken.. Så det blir fest også ikveld. Jeg kjøpte faktisk ingenting selv. I guess there’s a first for everything.

Igår var det som nevnt den kirkelige seremonien. Gudstjenesten varte i nesten to timer, og kirken var fullsatt. 60 studenter skulle hedres og det var egen roseseremoni hvor elevene takket foreldrene. Fine taler og mye tårer blant stolte foreldre og taknemmelige elever.

Tok haugevis med bilder, men ikke enkelt å få til noen som duger. Onkel har nytt knallbra kamera og tok selvsagt bilder, så når vi er tilbake i Brasilia og jeg har fått tilbake Precious får jeg bildene hans.

I mellomtiden fortsetter jeg å dele små oppsummeringeri varierende kvalitet! Her er de få bildene verdt å dele fra igår:
image
Etter skojakten bar det rett til salongen igjen for meg. Vask og fletting av hår.
image
Jeg ville egentlig ha waterfall braid, men er visst ikke bare bare. Over ser dere kjolen jeg skal ha på og håret ferdigfletta. Har krølla dte ogsp, og nå sitter jeg med halve håret i spenner, for jeg nekter å slippe løs de øverste krøllene før jeg må, så de kanskje holdet litt lenger idag. ( ny metode, nytt håp).

Men nå er det på tide å male ferdig trynet og etterhvert skvise seg inn i kjolen. Updates will follow (;
image
~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply