Test

mobilblogg


– må jo teste om Precious ( min fantastiske ipad) egner seg til blogging. Dersom denne posten lastes opp ok, med bilder og rett formatering, så kan dere regne med at det kommer livstegn fra chrizza.com igjen.

Grunnen til at jeg slutta å blogge var jo fordi jeg gjorde ett eller annet med templaten som førte til at jeg ikke kunne blogge fra mobilen lenger, fordi bildene ikke ble lastet opp, men da prøver man fra paden. Og funker det fra paden så funker det sikkert fra iphonen, som jeg har blandede følelser for.

Bildet er forresten av min skumle storebror og den alt annet enn skumle, nydelige nevøen min Felix.

Here goes…

~ChriZza~

Edit:
Bildefunksjonen funker ikke fra Precious heller.. Bildet lastes opp, men linken i innlegget blir feil, så må en del tweaking til, så man får se om jeg orker å styre, eller om det funker med en simpel template og siden får være lame en stund….

Edit2: testa med standardtema igår og ble fremdeles feil ved testing. Men har funnet feilen og en manuell workaround som ikke tar all verdens tid. Så kanskje det ikke var jeg som ødela alt allikevel?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply