Tivoli <3

Bilder, Reise

God aften!  Jeg testet å laste opp bilder på norwegians WiFi, men gikk ufattelig tregt så blogginnlegget måtte vente helt til jeg var trygt hjemme i senga mi gitt.. Trådløst på fly funker altså, (fb-chat mm.) men  det var altså ikke helt tilfredsstillende ihht. lille ChriZzas ‘ (alt for høye?) krav.

 

Dagen idag var utrolig morsom! Vi fant ut at den grønne dua hadde både gule og blå venner, og at caféen vi var på igår -og dro tilbake til  idag- antageligvis er et av hovedsamlingspunket for Købens homofile (; Herrlig! Må jo også legge til bilde av den FANTASTISKE dusjen vår. Den var koblet via vasken (aldri sett før.. !) Hotellets bodyshower, såpa, shampoo og balsam må forretsen ha vært dobbeldusj, så gjett om jeg var glad Ella hadde med sjampo og balsam!

 

Tivoli var som alltid, KNALL. Fikk til og med lurt med meg Ella, som ifølge henne selv er ganske pingle, både på huskene og dne ene berg og dal banen. Moro, moro!H er er dagen i bilder:

 

Generated by Facebook Photo Fetcher


Uansett hatt en knall helg i Køben! Og er veeldig glad for at Kim og Nøve kom og henta meg på Gardermoen så jeg slapp å ta tog og deretter tusle igjennom skumle Lillestrøm by night. (Skummelt det trøtt i trynet med trillebag)

 

Riktig god natt, og god uke (mandagen truer igjen) ønskes alle!

 

~ChriZza~ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply