Smaken av seier! // FFK – LSK [3 – 4]

Fotball, LSK

Jeg hadde helt glemt hvordan det var. Hvordan det smakte. Følelsen. Stemninga.. Ikke forventet jeg det heller. Jeg «så frem» mot enda en kjip kamp. Kjefting på egne spillere, frustrasjon og skuffelse. Men jeg skulle fortsatt være der. Fortsatt på tur. Det er når man fortjener det minst, man trenger det mest har jeg hørt… Og det virket som en hel evighet siden sist tur så Knerten og et par kalde ble med og av sted vi dro..

 

Heldigvis ville LSK det annerledes en hva jeg hadde trodd. Lillestrøm spilte fotball. Gutta fungerte som et lag og jeg måpte mer enn jeg banna! Det var rett og slett fantastisk.

 

Så nå får man krysse fingra for at det fortsetter.  Sammen kan de klare å ta Tromsø ikveld. Mens jeg sitter på Gardermoen eller på et Norwegianfly og banner fordi batteriet kommer til å være tomt og jeg ikke får fulgt med på kampen.

 

Men forhåpentligvis får de som er igjen smake på litt seier også ikveld.

Forza Fugla!!

~ChriZza~

p.s:

savner deg Knerten (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply