Sakte men sikkert… Endelig HELG!

Meg/Mitt

Idag er det en uke siden jeg overlevert leiligheten på Lørenskog og offisielt ble Lillestrømling. Vi begynte sterkt, med tapetriving på soverommet allerede lørdag etter jeg var ferdig på jobb (som tidligere blogget.). Uka har stort sett bestått av jobb etterfulgt av åå kjøpe inn ting/rydde/bære/sortere/bære mer.. Mest effektive har uansett igår og idag vært, siden jeg har vært hjemme fra jobb.

 

Kjøkkenet onsdag morgen så slik ut:

Herlig gulfarge, synes du ikke? Og spesielt borden er jo heeelt heeerlig!! Idag (og igår og forsåvidt) ser det slik ut:Hvite vegger! Med maaasse jobb foran meg…

 

Igår kom forresten Camilla etter jobb. Og fy så effektiv hun er. Det første hun gjorde var å sette meg til å sortere klær, mens hun brettet.

Resultatet var at jeg hadde 3 søplesekker med klær til overs etter at de som overlevde sjekken var inne i skapet. Så stod skoene for tur.. Camilla stablet de, mens jeg hang opp en garderobestang i gangen:

Hadde visst 85 par sko.. Og dette selv om jeg kastet ca 14 par sko mens jeg pakket ned (og ut) av boden..

Skal jo sies at hun var fryktelig streng, og 20 (!) par måtte befinne seg i å leve videre i søplesekken som skal av sted på dynga, eller posen som skal til frelsesarmeen. Det var tungt altså! Vi klarte ihvertfall å funna en del fra stua og da hun dro begynte det endelig å ligne på noe her.

 

Idag har jeg fått hjelp av den kjære pappaen min til å hente kjøkkenet mitt på Ikea.

De store tingene havna på henger, og de små stabla jeg inn i bilen hans.

 

Kan tenke dere det var moro å bære alt opp på loftet som blir i 4 etg. ()ikke lei av å tassa i trapper nå altså, ikke id et hele tatt.. lover..) Kjøkkenet er ikke akkurat klart for fronter helt enda.

.. ikke kjøleskap heller. Men vi dro nå ut og kjøpte et allikevel. Som derfor har fått plass i stua!

Kjøkken i esker» til venstre, kjøleskap til høyre og bagen som skal med på tur i midten.)

Pappas siste oppdrag var å ta med Flekken og Kompis til sitt nye hjem i Sarpsborg (*SNUFS*). Men de får det mye bedre der, enn om jeg skulle tvunget de til å være innekaniner i en leilighet igjen. Så ble et trist farvel. Men begge gav meg kos, og jeg kommer jo til å stikke innom de når jeg er og besøker pappa i Sarp.

(Hadetnuss til vakre Kompisen min <3 )

(Suss til Flekken min og <3 )

 

Så var det nok hjerter for dagen… Fått klart badet idag også:

Og idag har stua endelig fått unna mere drit (eneste eskene som er igjen, de som venter på kjøkkenet + noe utstyr fra Get som skal i retur.), og jeg MÅ jo fortelle at  jeg  hang opp gardiner igår, mens TV’n ble kobla til først i kveld. (Ja,  jeg har levd 1 uke uten å se på TV. har ikke hatt tid rett og slett)

Men Nå er det endelig HELG dere. Nå tar jeg pause fra hele leiligheten, har beina på bordet og slumberparty med Kim og et par kalde:

Imorgen hoster vi bussen med avreise klokken 07:00 som skal på tur for å støtte Sportsklubben mot IFK i Gøteborg . Og vi er så vidt 10 stk på overnattingsbussen, så om noen vil med i siste liten er det plass 😉

 

God helg ønskes alle! Og tusen hjertelig takk til Pappa og Camilla for formidabel innsats igår og idag.

 

Har forresten som mål å blogge reiseinnlegg fra Gøteborg imorgen. Laptopen blir med. kameraet mitt har ikke batteri (finner ikke laderen. Derfor dårlig kvalitet på bildene i innlegg og..) men vi skal bruke Kims, så noe burde vi klare å piske sammen.

 

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply