Hjem kjære hjem!

Meg/Mitt

Ja, da har jeg faktisk flyttet hjem til Lillestrøm. På fredag leverte jeg nøklene til leiligheten på Lørenskog og ble endelig Lillestrømling! Men selv om jeg har flytta inn, er jeg laaangt ifra ferdig. Her er nok å ta tak i gitt. Har dobbelt så mye plass, men halvparten så mye oppbevaring. The master bedrom må pusses opp pga. noen gamle fuktskader. Frontene på kjøkkenet er allerede kastet og jeg har ikke en gang kjøleskap, hehe.. Og klærne mine ligger i søppelsekker, super enkelt å planlegge antrekk mao.

 

Her er rommet jeg egentlig hadde tenkt til å sove på til det andre blir klart:

Der er det ikke mye plass til senga gitt! Stua og er fylt opp med ting som venter på plassering:


Men i andre enden har jeg rigga til sofa og sånt, så det faktisk ser ut som en stue. Har bare ikke tatt bilder av det. Ganske praktisk med sovesofa og forresten, for er jo i stua jeg sover siden soverommene ikke er helt klare.

 

Heldig som jeg er har jeg gode venner som stiller opp når det trengs, og igår kom Mariell, Ann Jeanette, Ida og Nina og hjalp til med å fjerne tapet!

 

Ikke bare-bare å fjerne tapet altså!

Men vi har har fått gjort grovarbeidet, og fjernet tapet og listene fra gulvet. (Nina og Ann Jeanette stilte til og med opp igjen idag og.) Er en del «rester» som henger igjen i veggen, så må nok legge inn noen timer til før det er klart for litt maling og ny tapet.

 

Etter en lang økt igår endte vi opp ute i Lillestrøm. Måtte jo feire at jeg endelig har flytta, og ikke minst måtte jeg jo spandere en runde på jentene som takk for innsatsen!

 

Som de som følger litt med sikkert har fått med seg var det nach her igår til og med. Uten meg da, hehe. Ikke helt planen min å ende opp på nachspiel på Strømmen (jeg trodde vi skulle til meg), men sånn gikk det nå. Og siden jeg ikke logga meg ut av noenting på PC’n har Ann Jeanette og Ole Petter vært så søte og oppdatert både bloggen, twitter og facebook for meg slik at alle andre og kunne få det med seg.. De skrev jeg skulle komme hjem til rasert leilighet, men det er ikke så lett å rasere enn leilighet som allerede ser ganske rasert ut, så de pynta litt med flotte flagg istedenfor.

 

Og hang nøkla mine opp slik at jeg enkelt skulle finne dem igjen….

Sofaen var også full av esker og sacsekken så jeg bare kunne legge meg når jeg kom hjem, hehe.

 

Synes jeg har fått en knall begynnelse som lillestrømling i alle fall. Selv om det kommer til å være masse å gjøre fremover, blir det nok bra til slutt. Takker alle som har hjulpet til i helga masse for hjelpa! -og minner på at jeg kommer til å trenge masse mer, så er bare å si ifra om man har tid til overs altså (;


Med en lettere sliten hilsen

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply