Pølsefest med Gullik! [LSK – Hønefoss 2-3]

Fotball, LSK, Tantes skrytealbum

Ai, ai ai. Har redigert dette innlegget sikkert 5 ganger. Å velge ut bilder av de små er ikke bare, bare. Så det får heller bli for mange bilder på slutten her, ellers kommer dette innlegget aldri ut på o store internett! Jeg har jo som mål å dokumentere alle LSK-kampene jeg, og ikke minst Max er på, i år som tidligere år.

 

Max har nemlig sett sin første treningskamp i år, LSK-Hønefoss, og tanterazzi har selvsagt dokumentert! Dessverre opplevde han også sitt første Fuglatap live, men det måtte jo skje før eller siden.. Denne kampen tror jeg uansett ikke han glemmer på en stund. Eller? Kampen var nok ikke høydepunktet, men opplegget rundt. Før kampen var vi nemlig invitert på pølsefest med Gullik og de andre barna som er medlemmer i Gullik-klubben. Skikkelig stas for unga og et knallopplegg av klubben!

Først var det fullt av utålmodige små som ventet på Gullik. Skulle nesten trudd de venta på nissen så spente som de var! De lekte og vasa rundt, og når Gullik endelig kom poserte alle villig som tente lys!

Max og Jenny

Gullik og barna slår følge til hallen

Gullik og unga venter på spillerne

Trist liten kar når Gullik gikk i garderoben..

Kampen var ingen høydare, men med is fra «Gullik», biler fra Ann Jeanette, og så mye vafler og brus som man kunne ønske holdt Maximillian ut, tross tap. Han konkluderte etterpå med at han selvsagt skulle bli fotballproff og redde LSK, men at vi i mellomtiden «må få et lag som vinner!». Hva gutten kan 😉

 

Her er flere bilder fra pølsefesten:

Generated by Facebook Photo Fetcher


 

Ble ikke mange bilder, eller betraktninger fra selve kampen, fordi jeg var litt opptatt med en liten en på fanget, men kan jo si at jeg likte det jeg så i første omgang. Ser uansett frem mot første langtur med Fugla første helga i mars. Da kjører KFL busstur til treningskampen mot IFK (med og uten overnatting) så her er det bare å hive seg på! bussbilletter selges på shopen.

 

Forza, og på forhånd god helg!

 

~ChriZza~

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply