Siste dag i Brasilia.

Brasilia, Reise

Så kom dagen jeg grua meg til.. Siste dagen her. *snufs* 12 dager er rett og slett for kort, men denne gangen var det kort tur, eller ingen tur.

 

Som planlagt stod man opp tidlig, og som forutsett pissregna det. Idag lunsja vi hos tante Mely og hun diska opp med ordentlig brasse-mat!

Ble shoppa litt idag og. Men ble ikke gjort store skader på min lommebok, da jeg har tante og onkel som ikke lar meg betale for meg. Her er dagens fangst:

 

Pluss et par hvite joggesko.. Faktisk har ikke jeg kjøpt et eneste par sko denne turen. *klappe seg slev på skulderen* men allikevel blir noen nye par med hjem. Her er turens fangst:

Frøken er veldig fornøyd. Spesielt med den hvite blaseren. Tør ikke fortelle prisen, men jeg ville aldri kjøpt den selv. Selv om den regelrett hylte ut navnet mitt når vi tassa forbi butikken. Derfor vi gikk inn. og derfor tante Enoy fant ut hun skulle gi oss (enda flere) gaver. Verdens snilleste er hun!

 

Har en herlig familie her som jeg gruer meg til å forlate igjen. Men forhåpentligvis blir det ikke så lenge til neste gang..

 

Imorgen er det take-off klokken 15:25 lokaltid. Turen går via São Paulo og Amsterdam og roughly 24t senere er jeg i Norge igjen… Regner ikke med å poste noe før jeg er hjemme igjen.

 

Snakkes!

 

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply