Got my hair did!

Brasilia, Reise

Idag har jeg gjort noe av det skumleste jeg vet, bortsett fra å dra til legen (les: Alle typer leger. Da spesielt tannleger. *grøss*) Jeg har nemlig vært hos frisøren. Tror jeg kan telle på en hånd, hvor mange ganger jeg har vært hos frisøren og farga håret. Det er ihvertfall ikke tosifra antall ganger, da jeg er pissredd for at de skal ødelegge huet mitt. Noe som også har skjedd.. Sist gang jeg lot en brasiliansk frisør stripe håret mitt ble jeg blond!

 

Jeg nevnte pent idag at jeg nekta å bli blond, og at stripene mine skulle være honningfarga. At jeg muligens måtte farge etterveksten også, og at jeg ville klippes. Men selvsagt ikke kort. Rakk så vidt og fullføre siste setning så var man igang. Forkle på, aluminiumsfolie brettet og ei som fiksa neglene mine for å få tiden til å gå..

 

Tok selvsagtsnikfoto underveis, men mobilen min, minnekortet og PC’n min er blitt uvenner så alle bilder tatt med mobilen min idag er korrupte og borte, så dere får derfor bære med meg med følgende før og ettershots:

 

 

Ble fornøyd med håret. akkurat slik jeg ville ha det! Neglene ble så der. som regel bare fornøyd når jeg fikser dem sjæl, hehe..

 

Etter 2(!) timer hos frisøren (Klippa, farga, stripa og kura må du vite), lada jeg opp med litt koffein og sjokolade i en og samme kopp:

..Kaffe med nutella kunne fort blitt en favoritt hos meg. enda godt jeg ikke bor her (;

 

Onkel stakkars hadde tråkka rundt på senteret med mamma en stund før de møtte meg, så tror også han hadde godt av en pause, hehe.

Fikk shoppa nye klær å reise hjem i.. For imorgen er det siste dagen her før man skal hjemover igjen så imorgen blir en kjøpe-alt-man-ikke-rakk-og-pakke-dag. Mamma har tannlegetime klokka ni, så man må opp tiiidlig for å komme seg til kontoret i morgenrushet. Jeg blir med (og drar på shopping) dersom det pissregner. – Noe det gjør nå, og har gjort mesteparten av tiden vår her. Har faktisk kun fått to dager med sol. – Dukker sola opp imorgen så legger jeg meg ut og tanner. Så blir jeg henta av kusina mi også tar vi en runde til i parken før vi lunsjer, også får jeg gjøre unna alt som må gjøres etterpå. Ifølge meteorologen så blir det ikke sol, men jeg håper han tar feil. Har ikke akkurat oppnådd den tanen jeg planla.

 

Nå må frøken få noen timer på øyet, er jo blitt natta her og man skal ikke sove bort den siste dagen som nevnt. Snakker om natta, så lova jeg jo bilder av «Brasilia by night». Men selvsagt var lysene av på brua og de store bygningene igår når vi var ute og kjørte. My kinnda luck.. Idag regna det så tett at det ikke var vits i å prøve en gang.. Men tok et bilde av katedralen mens vi kjørte forbi da. Så med den tar man natta.

 


Sweet dreams – eller ha en fin dag! Som sikkert passer bedre for den som leser.

 

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply