Joggings og grillings!

Brasilia, Reise

 

Idag hadde kusina mi, Marcinha, og jeg planen klar: vi skulle til parken og trene! Og som sagt, så gjort. Parken i Brasilia er artig da det er mye å se. Mange som er der for å vise seg frem, og ikke nødvendigvis for å trene, hehe. Men i parken er der alle fasiliteter, som dusj, do osv. Samt volleybaner og brede fortau samt separat fil for syklister.

Man kan kjøpe all slags frukt. Som Melon, appelsin, mango osv. osv.. og selvsagt vann og brus.

..og det er til og med treningsapparater  for fri bruk!

Massører er på plass.

Og det er en fornøyelsespark du kan plassere ungene i mens du trener og. (Koster 20 Reals og komme inn. typ 60 norske kr.)


Runden går på 4km. kusina mi på rollerblades og jeg på joggesko. Skal ærlig innrømme at jeg ikke orka å løpe hele veien. formen er ikke som den var. Dessuten er det varmt her! Vi brukte 23min ifølge Endomondo. Etter endt økt satte vi oss ned med en kald kokkosnøtt hver før turen bar hjemover.

Hjemme ventet etterlengtet grillfest! Nesten hele familien samlet, og den eneste som mangla var sola.

Generated by Facebook Photo Fetcher


 Det som var ekstra hyggelig idag var at vaktmesteren hadde skrevet et dikt (!) til meg. Nesten så jeg felte en tåre, så rørt ble jeg hehe.. Og onkel fylte på med frukt til meg. Blir helt skjemt bort her! Ikke helt slik som hjemme kan man si.

 

Nå venter en varm dusj og litt jålings før man skal av gårde og shoppe litt. For her pynter man seg for å dra på shopping, hehe. Brasser er skikkelig jålete.. Har nesten ikke brukt penger her og har haugevis med gaver som må kjøpes og dagene mine her er snart talte. *snufs*. Tenkte også og ta noen bilder av byen ikveld. Brasilia i mørket er vakkert, så kommer sikkert noen «turistbilder» imorra. Også blir det muligens en liten tur ut på en sambabule ikveld om vi orker.

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply