Feliz ano novo – Godt nyttaar!

Brasilia, Reise

Her staar Gaby og jeg ferdig dolla opp og klare for nyttaarsfeiring. Jeg hadde med meg kjole, men ikke sko. Og heldig som jeg er har tanta mi like smaa foetter som meg. Hun hadde de PERFEKTE skoene til meg, og det verste er at jeg faar beholde dem!!! Se paa de er de ikke nydelige?? Jeg er ihvertfall forelska.

Nyttaarsfeiringen gikk av stabelen paa Bearfass som er en av restaurantene lokalisert ved lagunen. Dritdyre billetter (over 1000kr pr. stk.) inkluderte saa mye mat og drikke som magen og kroppen kunne taale. Det var liveband og en etasje med DJ. Vi hadde perfekt utsikt til fyrverkeri og aftenen var knall!

 Kveldens soeteste var ihvertfall et eldre ektepar som danset tett. Mannen med lukkede oyne og hele pakka. Maatte bare ta bilde av dem, hehe….

 Her kommer resten av bildene!


From Feliz ano novo!, posted by Chris Tine on 1/01/2012 (89 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply