Meu paraíso – mitt paradis!

Brasilia, Reise

Hjemme hos tante og onkel (strengt tatt mammas tante og onkel egentlig, meeen.) er det naermeste man kommer paradis uten lange hvite strender og palmer. Herlig vertskap. Fantastisk mat og et fantastisk hjem, aapent for alle! Igaar vaaknet jeg uthvilt for foerste gang paa lenge. Ble servert knall frokost. (Som strengt tatt var lunsj for alle andre.) Jeg fylte opp med kjoett, kjoett, salat og mere kjoett. Skippa risen, og heiv innpaa masse melon og mango fra hagen til dessert.

 

Gode og mette fant Gaby (Ene kusina mi sin lille prinsesse) og jeg ut at vi skulle utforske hagen litt. Naar man ser den annenhvert aar, glemmer man nesten alt det fantastiske som finnes her. Jeg kan jo nevne noe:

– Lichi

– Granateple

– Lime

– Eple

– Mango

– Bananer

 

Er masse mer, selvsagt. Og haugevis med planter. Til og med Orkideer! Saa her kommer noen bildene fra vaar lille fotoshoot. Mye groent, men dette er ikke halvparten en gang, hehe!

 


From Untitled Album, posted by Chris Tine on 12/31/2011 (33 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Naa sitter vi ved bassenget. Jeg nerder i bikini og de andre er godt igang med aa fikse negler for kvelden. Til og med sola har dukka opp naa, og dette er slettes ingen fael maate aa tilbringe aarets siste dag paa. Naa skal jeg hive meg paa jaalinga foer vi skal feire paa en restaurant ved lagunen ikveld. Bilder kommer selvsagt (; 

Feliz ano novo - godt nyttaar!
Og takk for alt og ingenting 2011...!Ser frem til mange nye muligheter og et spennende 2012.

~ChriZza~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply