Da dro man til Brasilia gitt!

Brasilia, Reise

Som de fleste sikkert har fått med seg, har mamma og jeg evakuert til Brasil før kong Vinter virkelig angriper Norge. 3 år siden vi var her sist, så var strengt tatt på tide! Jeg hadde liten tru paa at turen faktisk ble noe av, saa pakka foerst dagen foer avreise, men her er vi! Faktisk flytid er rundt 18t, og som vanlig er det aldri en knirkefri flytur med meg…

 

Opp og hopp klokka 03:30 når man la seg rundt 23:30 var jo første sjakktrekk. (spesielt siden jeg sov dårlig natta før vi reiste og). Men jeg håpet jo jeg skulle få sove på flyet, siden jeg vanligvis aldri har noen problemer med det. Norge – Amsterdam var første flyturen, og den gikk fort og komplikasjonsfritt. Rett utenfor flyet ventet en «Blå bil» (caddie) på mamma.


Jeg var heldig og fikk sitte paa jeg og!
(PS;Batteriet paa laptopen min har daua, og jeg har med meg feil stromadapter, saa naa sitter jeg paa en brasiliansk pc uten norsk tastatur.)

Saa vi susa igjennom flyplassen i Amsterdam og det var akkurat like knall som det jeg hadde haapa, hehe. 

 

Flyet var forsinket, selvsagt.. Og vi stod paa  bakken i en time for vi endelig tok av. Og selvsagt var det en liten baby 2 rader foran oss. Som selvsagt graat og graat… Ikke lenge etter take-off ble det plutselig dramatisk paa raden skratt ovenfor oss, hvor en eldre dame besvimte, ikke bare en, men to ganger! ¨Is there a doctor on board?¨ ble det spurt utover hoytalerne og en kar kom loepende. Var nesten som i en film!  Legen undersokte den eldre dama, og gav henne drypp. Mannen hennes (som ikke var noe yngre) fikk seg en gin tonic og ting ble endelig bedre.  Det verste var at karen ved siden av dem sov (!) under mesteparten av tiden. Var uansett soett aa se  hvordan den eldre mannen passet saan paa kona si. Haaper jeg og har en snill en ved min side naar jeg er paa den alderen..

 

Etter 11,5t paa flyet ankom vi Sao Paulo med tidenes korteste transfertid. De paa flyplassen som assisterte oss sa at det ikke var noe stress, noe det heller ikke ble foer vi stod og manglet kofferten til mamma. Da var det koe, skjemautfylling og heldigvis hjelpsomme folk som fikk oss til gaten.

 

Saa var det en siste liten flytur paa halvannen time foer vi endelig var fremme i Brasila. Jeg hadde glemt aa lade opp batteriet paa kameraet mitt, saa tok rekordfaa bilder fra turen, saa ble dessverre mye tekst og lite bilder her. Imorra skal jeg proeve omvendt, siden jeg har vaert paa utflukt i hagen til tante idag og tatt maaange bilder.  I hagen her er all frukt og groent man kan tenke seg. I tillegg til basseng og grillpaviljong. Orker ikke sortere bilder paa en ukjent pc naa, men imorra faar jeg muligens litt tid til overs foer det nye aaret skal feires inn.

 

Varm klem til dere i kulda!

 ~ChriZza~

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply