Jeg har fått førjulsgave!

Meg/Mitt

image

Ann Jeanette, som er verdens søteste,ga meg denne i liten reise/førjulsgave! Du lurer sikkert på hva det er? Vel, de som kjenner meg vet at jeg gjerne skulle hatt ting som hyler ut, og evt. følger etter meg dersom jeg finner på og gå fra dem.. AJ ble lettere oppgitt sist jeg tusla av sted uten veska mi og fant ut hun skulle jakte etter noe som kan hjelpe meg litt i kampen mot å gå fra tingene mine. Selv om dette ikke er bein, vil ihvertfall dette sørge for at jeg får beskjed. Det er nemlig en sender og mottaker, og mottakeren piper og vibrerer dersom jeg er for langt unna senderen. De produserer søren meg alt i Kina vet dere (;

Jeg prøver å unngå vesker (siden jeg går fra dem…) og har derfor festet senderen på kameraet så lenge, så neste gang det er med ut skal vi teste det ordentlig. Mini-test er ihvertfall utført, og godkjent, så forhåpentligvis blir det en stund til jeg mister noe igjen!

Tusen takk Ann Jeanette!

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply