Fotball + nissefest = sesongavslutning.

Bilder, Fotball, KFL, LSK

Det gikk nettopp opp for meg at jeg har fotballfri imorgen. I morgen og de neste søndagene som følger. Det er jo pokkern meg straks jul! Forrige helg avsluttet vi en bedriten sesong, og jeg har ikke markert med annet enn et lite bildegalleri på fjesboka. (Og en heidundranes fyllesyke mandagen som var.) Fant derfor ut at et lite spor fra helga må legges ut.

 

Søndagen startet tidlig, som fotballsøndager ofte gjør og vi var en blid gjeng som samla oss hos Synøve for Nissefest med gløgg og grøt. Var jo første søndag i advent må du vite!

Ikke en helt vanlig oppkjøring til kamp, men ikke en helt vanlig nissefest heller for det var jo ingen snø. Vi tente allikevel opp adventlys før vi tuslet til Martins for quiz, og tenning av julegata (!) før vi endte tilbake på Åråsen for årets siste kamp mot Fredrikstad.

 

Kampen velger jeg bevisst og ikke uttale meg for mye om. Kampresultatet oppsummerer godt: 0 – 0. «Så tar vi 1 poeng idag. 1 poeng til Fugla. Det står og gremmes for seg selv, og oss som hadde trua.…»

 

Vi bruker å avslutte sesongen med en heidundranes fest, og i år var selvsagt intet unntak. Vi hadde premieutdelinger og undertegnede og Ronnie Hallén stilte som konferansierer for aftenen.

Foto: RB.no/Vidar Sandnes

Jeg var jo heldig nok til å få en premie selv og, haha! Her med Kim som viser den frem: (Jeg tok ikke bilde med den selv. Det ærbødige troféet av en premie ble visst igjen på Martins.)

Foto: Knabba fra Kim sin FB

Mange reagerte på festen. «Hvordan kan dere feire en så ræva sesong?» For min del feiret jeg ikke den. Jeg feiret at den endelig var over.. Fotballfri skal gjøre godt! Deilig med ny trener og en vinter på seg til å bygge opp litt nye forventninger om en ny og forhåpentligvis bedre fotballsesong 2012.

 

For flere bilder se bildegallerier på rb.no. De dokumenterte både kamp, tribune og KFL-fest.

 

Fortsatt god helg!
~ChriZza~

 

P.S:

Jeg var konferansier for 2 år siden også, den gang med «lille» Macho-Morten. Så om det er andre enn meg som liker å mimre, så er det noen bilder fra den avslutninga her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply