Stem på klubbene i mitt hjerte!

Flisbyen BK, Fotball, LSK, Skjetten3

Da er Klubben i mitt hjerte» i gang igjen og jeg oppfordrer alle til å gjøre som meg og stemme på følgende 3 klubber:

I fjor gjorde Flisbyen det stort, til å være en liten og relativt ukjent klubb. Forhåpentligvis stemmer enda flere som gale i år og vi slår 4de plassen fra i fjor. LSK er selvsagt også nødt til å få en stemme, og som Skjettenjente sendes det også en stemme til Skjetten Fotball. Heldigvis for meg stiller klubbene i forskjellige klasser! 😉

For å gjøre det enkelt for alle har jeg lagt inn linkene i min sidebar slik at man slipper å søke de fram, men bare kan klikke seg inn her for å gi den daglige stemme.

Så da er det bare å stemme i vei fra alle PC’er du har tilgang til!

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply