Jeg har blitt mamma!

Meg/Mitt

Har jo glemt å fortelle dere om «dattera» mi. Slapp av! Har ikke havna på tjukka – å bære en uke i 3 uker er litt kort- Har heller ikke holdt ei lita ei hemmelig for alle i flere år heller, hehe. Men jeg har fjernadoptert ei lita pike fra Chile!

Har tenkt i mange år at «jeg skulle vært fadder for et stakkars barn som trenger det». Husker vi var fadder via Redd Barna for en liten gutt som het Candy. Men barnelandsbyen ble bomba og de fant han aldri igjen sa dem. Ble litt skremt av det, men nå sikkert godt over 10 år senere var det vel på tide og prøve igjen selv? Jeg lot meg ihvertfall overtale av Shay på gata i Seattle. han jobbet for Childrens international og var så engasjert at han lyste opp når han fortalte om de forskjellige prosjektene de holdt på med. Og ikke minst om hans lille fadderbarn. Jeg signerte ingenting første gang vi møtte han, men sa jeg skulle sjekke opp bedriften og evt. komme tilbake. Internett hadde ingen vonde ord om dem, så jeg tenkte at om jeg møtte på han igjen, ja så skulle jeg gjøre det. Skjebnen ville visst slik, og det ble ei lita jente fra Chile. Jeg ville jo egentlig ha en liten en fra Brasil, men siden de ikke hadde noen prosjekter i Brasil ble det Chile. Og her er min lille: Hun heter Estefania, og er 7 år gammel. Har en bror og bor med han og sine 2 foreldre i en 2-roms. Hun liker å syng, danse, leke med dokker og å leke. Hun ligner nesten litt på meg også synes dere ikke?

 

Så ja, nå har jeg slutte å snakke om å gjøre noe for noen andre enn meg selv, men faktisk fått ut den berømte fingeren. Dette må jo være en av de bedre souvernirene jeg har dratt med meg fra ferie.

 

Med stolt hilsen
Nybakt faddermamma
~ChriZza~

 

P.S:
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Jeg har plassert min blogg i Lillestrømnorske bloggkart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply