Tippeligaplassen er sikret. [LSK – Aalesund 1-1]

Fotball, LSK
Foto: Rb.no / Vidar Sandnes

Med uavgjort i gårsdagens kamp mot Aalesund sørget gutta for at LSK også blir å se i Tippeligaen også neste år. Med kun 2 kamper igjen, passer det  greit å ha det avklart ihvertfall, for å ha nedrykksspøkelset blafrende over seg er det siste Sportsklubben trenger nå. Nå trenger LSK og finne igjen seg selv og for å gjøre dette trengs det ro, og støtte.

Så vidt over 5000 var på plass på Åråsen igår, og det er triste tall. Så skortet litt på støtten, da mange nok helst skulle sett at denne sesongen allerede var over.

Jeg skal være ærlig og si at jeg sleit litt med fokus. Den lille sjarmøren Maths stod nemlig foran meg på feltet, og som rutinert tante bidro jeg til å holde han underholdt når fotball ikke var nok. (fuglen i midten på illustrasjonsbildet) Det jeg fikk med meg av matchen var vel ikke imponerende, men jeg synes gutta spilte med en annen innsats og jeg var glad vi kjempa oss til uavgjort. Spesielt når det viser seg at vi ble snytt for et rødt kort.

Linjemann var forresten også flink til å innbille seg offside på slutten der. 2stk han blåste for som til og med jeg så var innafor…

Så vi som møtte opp, hyla, plystra, kjefta og fikk faktisk jubla for et mål også!

Nå er det bare 2 kamper igjen i år, så kan vi legge denne mørketiden bak oss og fokusere fullt og helt på sesongen 2012.
skal ærlig innrømme at jeg ser frem til det…

 

~ChriZza~

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply