Våre siste timer i Seattle.

Reise, Seattle

Igår når vi endelig følte oss som mennesker igjen, overtalte jeg Ann Jeanette til å trene. Er tross alt døgnåpent på hotellets treningsstudio så vi måtte jo nesten sjekke det ut. Dessuten føler jeg meg som en Buddha etter 1 uke med junk!

Etter trening (som var DIGG!) var det spa på agendaen. (Enda diggere, hehe.) mani, pedi, massasje, hårklipp- og styling på agendaen!

Glemte faktisk å ta bilde av oss etter vi var ferdig styla haha! Men vi var georgeouse 😉 Og trøtte. Men kunne ikke sløse bort looken, så tusla allikevel ute på en restaurant i nærheten.

.. Men med mat i magen ble man enda slappere, så etter en god middag dro vi tilbake på hotellet, hvor vi slokna rimelig kjapt.

 

Idag har vi vært på the cheesecake factory! Yum, yum, yum!

«Toasten» til AJ. Var visst arme riddere og feit skive skinke hehe.


Mett .. !

Skremt rådyr, haha! Og liten cappuccino, eller hva?

Nå sitter vi i hotelllobbyen, hvor vi venter på at vi blir hentet av vår sjåfør, som skulle vært her nå.. hmm… Vi har heldigvis god tid. flyet går ikke før kvart på sju. (klokka er ti over tre her nå.)
Edit: Ifølge hotellet/byrået som skulle henta oss, skulle vi blitt enda fem over to (!?) ikke tre som det står i våre papirer…. De snakker med de på telefon nå for å få oss henta så kjapt som mulig. (dvs. ca quarteeer.)

 

Håper alle hjemme har det bra  da(Tross fuglatap ikveld…) Ses snart!
(Og jada, kommer jeg meg online, oppdaterer jeg på veien. Om ikke her så på twitter/facebook ihvertfall.)

 

~ChriZza & AJ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply