Home. Sweet home?

Reise

Hjemreisen gikk faktisk temmelig smertefritt for seg…  Vi fikk middag (ostelasagne…) litt vin, så hangover 2.. Jeg fikk mere vin og leste fra Seattle til London. Ann Jeanette skulle forsøke å holde seg våken hele veien hun og, men måtte gi etter for Jon Blunds knyttneve som slo a rett ut. I London tuslet vi rett fra fly til fly (via sikkerhetssjekk, offcourse) og slapp dødtid på flyplassen. dødtiden fikk vi heller på flyet, som selvsagt tok av ca halvtime forsinket, men vi skulle ikke rekke noe fly videre denne gangen så det var liksom greit.

 

Bagene våre møtte oss i ankomsthallen, så vi slapp og vente og faren til Ann Jeanette venta på oss da vi kom fra tollen.

 

Så det gikk jo tilnærmet perfekt. Nesten litt for perfekt egentlig, hehe.
Selv om vi begge var sultne, trette og egentlig litt kvalme ved ankomst..

 

Vel hjemme har jeg hivi av meg skoa og bært bagasjen min helt inn i gangen (hvor den skal få stå til imorgen)

.. mekka storslagen middag

.. Og joina disse 3 små grisene i sofaen min.

Vært våken i over et døgn nå, sånn at jeg slokner uten problem. Vil også tippe jeg slokner ganske tidlig, noe som passer fint, siden det er jobb imorgen, og jeg helst vil unngå jetlag. Merkelig hor fort man er tilbake i hverdagen. Før jeg vet ordet av det blir Seattle bare et fjernt minne om en kul uke.. Selv nå, virker det litt uvirkelig at jeg var der for ikke spesielt lenge siden.

 

Takk for en morsom uke Ann Jeanette! (Og Starbucks, hoho)

 

~ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply