Fase 1 – komme seg til flyplassen – Check!

Reise, Seattle

Vi ble faktisk hentet, og det tok under et kvarter som først lovet. Også denne gangen i en pretty fancy ride.

På flyplassen begynte moroa igjen, hehe. Så veldig lyst ut til å begynne med, siden det ikke var noen i kø og vi kunne spasere rett bort til skranken for å sjekke inn. Vi mistenkte at bagene våre hadde noe overvekt, men håpa på snille folk bak disken. Og de var snile, bare ikke snille nok til å sjekke inn bagene uten at vi enten pakket de om, eller betalte ekstra…

 

Bagen til Aj veide like over 26kg, mens min var over 28kg ting. Grrreat… Men, som nevnt, de var snille og ga oss en ekstra bag å pakke i slik at vi kunne fordele vekten litt. evt kun ha en bag over 23 og betale for å oppgradere den andre (60$ ville det kostet oss, for å oppgradere til inntil 32kg, for den som måtte lure), men vi tok utfordringen på strak arm og åpnet opp de sprekkeferdige bagene våre og begynte.

Vi trodde ikke det kom til å gå, men takket være den ekstra bagen vi fikk, så fikk vi faktisk til! Bagen til Ann Jeanette havnet faktisk under(!) 23 kg, mens min veide rett over. Fortsatt godkjent altså! Og her ser ere det vi endte opp med av håndbaggasje.

Er ikke den nye blå bagen vår fiiin? I sikkerhetssjekken fikk forresten Ann Jeanette æren av å bli scannet i en kroppsscan-maskin. Cool, synes nå jeg. skulle ønske det var jeg som ble scannet, I aint got nothing to hide 😉

 

Nå får vi tilbake pusten på Seattles Best (en del av Starbucks, for den som ikke visste det.) med iskaffe og iste.

Eller.. Vi har faktisk bestemt oss for å flytte oss til et sted med øl. Nettet her er tregt, og pusten tilbake for lengst, hehe.. Så ja.. Vi innså nettopp at vi satt på en flyplass uten pils i hånda, og det er bare noe veldig feil med det 😉

 

~ChriZza & AJ~

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply