Norwegians from Norwegia

Reise, Seattle

Vi har selvsagt testet ut nattelivet her i Seattle. Ikke igår (lørdag), men på torsdag. Aller først spiste vi Sushi på Red Fin som er tilknyttet hotellet. Satte oss like gjerne i Sushibaren hvor vi hadde god oversikt over hva kokker og servitører holdt på med.

Med mat i magen tuslet vi til Pink! Som er på toppen av et kjøpesenteret Palace, like ved hotellet. Det var egentlig et lukket event, men vi kom visst inn allikevel og slapp til og med cover. Vi er usikre på hvem som hostet eventet, og hva som var greia, men det var catwalk og danseshow så det var ganske kult og uvant for oss som er vant til Martins i Lillestrøm, hehe.

Etter Pink! dro vi til Trinity som var en skikkelig danceclub med damer i bare undertøyet som danset på opphøyde platåer i syke hæler. Greit å ha vært der, men vi ble ikke lenge. Vi ville heller ha det gøy, gøy, gøy, og ferden gikk videre til en homsebar mange hadde anbefalt oss: RPlace.

Rplace var 3 etasjer med musikk, barer og folk. Vi hadde nye hæler på oss og slo oss like gjerne ned i mellometasjen. Det tok selvsagt ikke lang tid før drinken til Aj vælva utover oss begge, hehe… Synes disse to bildene oppsummerte situasjonen godt!

Mens Aj gikk for å hente en ny drink fikk jeg selskap av en utroligg kjekk kar som heter Ryan. Han spilte selvsagt for det andre laget, og vi ble gode buddies umiddelbart! Ryans genikommentar var at vi var Norwegians from Norvegia hehe. Ikke helt kjent med Norge med andre ord 😉 Men han hadde fått med seg 22-julihendelsen da. But then again, hvem har ikke det?

 

Da Rplace stengte ble vi med Ryan og Kyle, kompisen hans,  videre til Neighbours.

Neighbours var temmelig tomt. Og alkoholservering i Seattle stenger visst klokken to, så selv om det var oppe til klokka fem var det bare vann å få, så vi dro like gjerne hjem. Noe som var like greit, for på fredag var vi temmelig slitne. Faktisk så slitne at vi ikke forlot hotellet en gang haha..

Take-away bestilt på internett er forresten helt fantastisk 😉

~ChriZza & AJ~
Norwegians from Norwegia 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Norwegians from Norwegia”

  1. nina / mamma :D Says:

    Velkommen hjem til Norge «Norwegians from Norvegia» :)))) dere hadde sikkert en kjempe kveld…ser sånn utifra bildene ja…hmmmmm . 😀

Leave a Reply