Seattle Premium Outlets – shop ’til u drop!

Reise, Seattle


Igår startet vi dagen med frokost på senga! Ingen kjekke karer som overrasket oss med den, men allikevel gjorde det seg veldig godt!

Etter frokost lokaliserte vi Gene Juares Salon & Spa og booket timer til lørdag (mani, pedi, massasje og haircut+styling), før vi plukket opp en kaffe (starbucks åffkårse) og heiv oss i taxi mot Seattle premium Outlets. Vi visste det var  et stykke dit, men ble brått skeptiske da sjåføren virkelig var clueless! Han ringte kollegaer og fikk tilslutt plotta en adresse.

Og iløpet av den ca 45min lange turen var Lemma vår nye beste venn!

Han lovet oss at han skal kjøre oss gratis i downtown Seattle. Og han kjører oss til Starbucks hovedkontor idag uten å ta betalt sier han. Men viktigst: han fikk oss frem til rett Outlet!

På outletet fikk korta våre virkelig kjørt seg! Og til og med Ann Jeanette fant noe!

Jupp, noe mer enn denne pizzaen altså, hehe. Men den pizzabiten var nesten like stor som henne så den måtte dokumenteres. Spesielt siden hun faktisk spiste 2 stk.

Back to the point; her er fangsten hennes:

Og min:

.. som holder seg i posen for fotografering, da jeg idag ikke har shoppet kun til meg selv. Men, ja, som dere ser var det Aldo på Outletet så ja, det ble enda et par sko på meg.. (faktisk 2, for kjøpte et par på Nike også…)

Etter en lang dags shopping så fikk vi kapra en ny taxi hjemover og jeg fikk praktisert litt Portuñol (portugisisk+spansk) da sjåføren var latino. Ca. samtidig ‘døde’ jeg helt. Null energi og au i hele skrotten. Har følt jeg brygga på noe helt siden før avreise hjemmefra, så plukka opp All in one (samme som Lemsip) og en hostesaft med menthol på Heathrow. I tillegg spedde vi på med lokale forsterkninger.

.. så satser vi på at jeg straks er up and running igjen 😉

~Chrizza & AJ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Seattle Premium Outlets – shop ’til u drop!”

  1. Tom Harald Says:

    Ser ut som dere koser dere masse 🙂 Det store landet, så mye mennesker, så klarte dere og finne en bittliten taxi sjåfør 😛 Nyt de siste dagene, få masse flere minner, og søstern, pass deg for de sleske guttene der borte 🙂

Leave a Reply