Where’s Aldo!? Og middag på Space Needle.

Reise, Seattle

Vi googlet litt om shopping i Seattle før vi begikk oss ut i gatene igjen igår, og ble bevisste på at det finnes en Aldo her. Så målet (etter dagens første Starbucks) var selvsagt å finne denne! Sko var noe vi synes var mangelvare her, og på Aldo burde vi vel klare å finne noe… Men å finne Aldo var slettes ikke bare bare. En hjemløs kar som liksom skulle hjelpe oss sendte oss totalt feil vei, og vi sirkla rundt blokkene der vi visste  butikken skulle være uten så mye som en sko!

 

Men vi tasset inn på Bank Center, som en siste utvei og der åpenbarte herligheten seg!

Så der klarte ihvertfall Chrizza å finne noe. (Les: 4 par sko..) Chrizza var meget fornøyd! Og det er ikke bare på Aldo den lille finner ting, alle butikker virker å ha noe som faller i smak, så under ser dere gårsdagens fangst til seg selv:

Her er alt fra yttertøy og sko til undertøy, hehe.  For Ann Jeanette var det ikke like lett dessverre og under ser dere hennes fangst: Ray-Bans og undertøy…

 

Når man er ute og shopper flyr tiden fryktelig fort, og plutselig innså vi at det var så vidt over 2 timer til vi skulle sitte oppe i Space Needle og spise 3-rettersen vår. Lettere stressa spurta vi inn på Victoria’s Secret og røska med oss undertøyet om falt i smak, før vi dro innom hotellet og ordnet oss, for deretter å ta en taxi bort til Space needle.

 

Bordet vårt var klart da vi kom og vi fikk vindusplass og greier.

 

Vi kikka igjennom menyen og måtte selvsagt ha husets signaturdrink som apertif. Denne var pretty awesome, med røyk og hele pakka!

Den smakte ikke så verst heller 😉

 

Maten gikk i 3-retter og vi synes vi gjorde gode valg også der. Eller, vi valgte kun de første 2 rettene selv.

Vi var temmelig stappa etter de to første rettene, og satt og lot maten synke før vi skulle velge dessert da desserten plutselig ble servert av vår herlige servitør John. Desserten var på huset og hotellet vårt! Og alle snudde seg og fulgte med da vi fikk den servert, dere skjønner kanskje hvorfor?

Etter at vi hadde konsumert nok mat til å nære oss resten av uka, tasset vi opp for å la den kalde vinden vise oss utsikten over byen. Vi var heldige og hadde klarvær, så utsikten var det siste vi kunne klage på.

 

Slik en vakker høstnatt fant vi ut at vi måtte teste ut litt natteliv og vi fikk utallige tips fra personalet om hvor vi burde dra. Vi var ute etter litt show og moro og skulle satse på en homsebar på Broadway on Pike, hehe. Men først satte vi oss ned på en bar for å ta et glass først og innså fort at vi måtte ha kommet til byens heiteste lesbebar, haha! Ann Jeanette ble forsøkt sjekka opp i baren og greier. Meget interessant, og vi var totalt ute av vårt rette element.

 

Han ene servitøren fortalte at på R place hadde han kompiser som opptrådte, og at det var dragqueens og show der så det var egentlig målet. moro med ting vi bare hadde sett på film, samt konkluderte vi med at homofile menn er mye mer morsomt enn homofile damer. som vi egentlig synes er litt skumle..

 

Men ble ingen dragqueens på oss dessverre. Det viser seg nemlig at våre norske bankkort ikke er gyldige som ID i staten Washington.. GREAT! Så vi endte opp i taxi hjem igjen relativt tidlig. Ingen av oss har vesker med oss, så idag blir en av shoppingmåla og finne vesker slik at vi kan ha med passene ut ikveld.

 

Idag går ferden til Seattle premium outlets, så vi satser på at til og med Ann Jeanette skal klare å finne litt der. Dagen startet med frokost på senga så utgangspunktet for enda en fantastisk dag i Seattle er ihvertfall godt!

 

God kveld til dere hjemme 😉

 

~Ann J & ChriZza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply