Jetlag in Seattle.

Reise, Seattle


Selv om vi nesten ikke trodde det kom til å skje, så kom vi faktisk frem igår. Vi tvilte innmari på et punkt nemlig, hehe. Men etter at vi sjekket inn så fant vi ut at vi måtte sjekke ut området.

 

Vi begynte selvsagt med å stikke innom nærmeste Starbucks (sjokka?). Der oppdaget jeg en fin favoritt nemlig «salted caramel mocha» YUM!

Etter en oppkvikker tuslet vi nedover til The Needle, som ikke var spesielt langt unna. Etter at tårnet var lokalisert var det på tide å lokalisere SHOPPING. Vi var begge temmelig trøtte, så ble ikke kjøpt stort. Men en god. og morsom, lunsj ble det.Kan love deg at overtrøtthumoren kicker inn når man kødder med døgnrytmen. Er tross alt 9t tidsforskjell.

Siden begge var temmelig slitne ble det ikke sånn kjempe mye shopping så vi tasset tilbake til hotellet hvor Ann Jeanette snorka noen timer mens jeg pusla på for å få ferdig denne siden.. Når siden var publisert gikk vi helt til restauranten Red fin, som er tilknyttet til hotellet, og spiste litt før vi gikk opp på rommet og la oss. Skikkelig gærne med andre ord;) Men maten var god så da ble vi slakke .. (og ja, vi MÅ dele alle våre måltider haha)

Så det var vårt første møte med Seattle, nå er det natta for imorgen venter en ny dag med nye morsomheter! Dagen idag deler jeg i morra..

 

~ChriZza & AJ~

P.S: Forrige innlegg er nå oppdatert med bilder!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Responses to “Jetlag in Seattle.”

 1. Pappaen til AJ Says:

  Gøy å følge dere jenter…. Ser ut som dere spiser godt… Nyt resten av turen…. Glad i dere begge….

 2. Chrizza Says:

  Så koselig at du følger med! Vi går ikke sultne med de store porsjonene vi får servert her ihvertfall!

 3. nina Says:

  Jeg er så enig med pappa’n til AJ… tror dere har en kjempe tur. Pass godt på hverandre nå og bare kooooos dere. Og nyt spa på lørdag (hmm litt misunnelig der ja ). Stor klem til dere begge fra mamma’n til AJ.

 4. Chrizza Says:

  Takk, takk Nina! Vi koser oss og gleder oss til lørdag selv. Klem tilbake.

 5. nina / mamma :D Says:

  Ja, da var lørda’n kommet..litt «slitne» så da blir det nok godt med spa og full service med egotripp 😀 😀 Hverdagen kommer snart så bare nyt di siste dagene dere har nå, ha det fortsatt kjemefint begge 2. Big hug from me to you both

Leave a Reply